Skip to main content
houseboats & vacation homes

Waar passie en deskundigheid samen komen

Welkom bij Lake Life!

Voor meer info bel +32 475 311 686 of vul het contactformulier in!

Over ons

30 jaar ervaring

Ons moederbedrijf GEKU BV is reeds 30 jaar actief in de afwerking van houtskeletwoningen. Er werden door ons al meer dan 1000 woningen zorgvuldig afgewerkt. Wij hebben het principe van de houtskeletbouw doorheen de jaren zien groeien van een niche markt naar de bouwmethode van de toekomst. Het proces werd geoptimaliseerd waardoor Houtskeletbouw snel, duurzaam en energiezuinig is geworden. Houtskeletbouw heeft voor ons geen geheimen meer!

Watersport

Opgegroeid in en om het water langs de oevers van de Maas met een passie voor wakeboarden en wakesurfen. De zomers worden standaard doorgebracht aan het water en op een boot. Verschillende merken en modellen sportboten zijn inmiddels de revue gepasseerd waardoor de techniek en kennis van boten ons niet vreemd is.

Lake Life

Het bouwen van houseboats in Belgiƫ staat nog in zijn kinderschoenen en daardoor zien we meer en meer houseboats van buitenlandse makelij verschijnen. Bij nadere inspectie van bestaande houseboats groeide bij ons het idee: Dit kan beter! Laten we Belgische houseboats gaan bouwen! Door onze 2 passies te verenigen is Lake Life Houseboats en Vacationhomes ontstaan. Met passie, liefde en deskundigheid willen wij jullie dromen waarmaken.